Wat is Fleximaal Community

Groei voor MKB bedrijven

Fleximaal Community helpt bedrijven groeien

Het laten groeien van je bedrijf is buitengewoon uitdagend. Er komt enorm veel bij kijken, en als je alles alleen moet doen, wordt het nog zwaarder. Je moet letterlijk van alle markten thuis zijn en constant een hoge werkdruk en vraag naar kennis en expertise managen.

Naast het bedienen van je klanten, moet je ook nog omgaan met financiën, administratie en alle vereisten van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties. Maar ondanks al deze verantwoordelijkheden, moet marketing en sales altijd prioriteit hebben. Als je hier niet genoeg aandacht aan besteedt, loop je tegen grote uitdagingen aan.

Stel je voor dat je omzet om welke reden dan ook stilvalt, dan kost het maanden om je marketingactiviteiten weer op gang te brengen. Daarom is het cruciaal om voortdurend te blijven investeren in je marketing- en verkoopinspanningen, zelfs te midden van alle andere taken en verplichtingen.

De missing link voor MKB

Alle bedrijven, ongeacht hun omvang, streven ernaar om goed vindbaar te zijn, maar vooral voor kleinere bedrijven is het belangrijk om dit tegen lage kosten te realiseren. Fleximaal Community speelt hier slim op in door het verdienmodel van Google effectief te benutten, waardoor het snel, eenvoudig en kostenefficiënt wordt om hoger in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Bovendien is het ingebouwd in de structuur van de app, waardoor je als gebruiker wordt gestimuleerd om SEO correct toe te passen, zonder dat je diepgaande kennis nodig hebt.

Daarnaast is het automatiseren van marketing cruciaal. Je wilt dat je marketing voor je werkt terwijl jij je concentreert op het bedienen van je klanten. Fleximaal Community is hier ook op ingericht. De inhoud die je aanlevert wordt automatisch geoptimaliseerd voor SEO en biedt alle tools die je nodig hebt om marketingtaken uit te voeren terwijl je bezig bent met je klanten. Doordat wij ons focussen op data en conversie, kan jij je marketingtaken uitvoeren als een professional, allemaal terwijl je je klanten helpt.

Toevoegingen voor starters en kleine bedrijven

Startende bedrijven hebben vaak te maken met fluctuerende inkomsten, wat het belangrijk maakt om deze schommelingen goed op te kunnen vangen. Geautomatiseerde marketing kan helpen om de pieken en dalen te verzachten, waardoor er een meer constante stroom van werk ontstaat. Echter, het is gemakkelijk om fouten te maken. Daarom is het verstandig om kleinere klussen aan te nemen binnen je vakgebied. Voor sommige kleine bedrijven kan het zelfs voordelig zijn om één dag per week voor een werkgever te blijven werken. Het juiste evenwicht hierin verschilt per ondernemer, dus er moet een gevarieerd aanbod zijn om aan verschillende behoeften te voldoen.

Bovendien wordt het opstarten van een bedrijf vaak niet behandeld in standaard lesprogramma's, en veel starters zijn op latere leeftijd begonnen met een eigen bedrijf, waardoor ze mogelijk wat kennis tekortkomen. De academy van Fleximaal Community biedt een modulair lesprogramma in ondernemersvaardigheden om deze kloof op te vullen.

Een brede mix voor alle bedrijven

Met het diverse aanbod is er voor elk bedrijf wat wils. Bovendien worden er rondom het platform verschillende innovatieve diensten en producten opgezet, die via aparte bedrijven worden aangeboden. Hierdoor is er hoogwaardige maatwerk kennis beschikbaar voor iedere portemonnee en een breed scala aan menselijke capaciteiten. Op deze manier kunnen zowel kleine als grote bedrijven floreren binnen Fleximaal Community.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Software Development I3C Basecode Breda
uitgelicht
Basecode

Software onwikkeling sneller en goedkoper door modulair maatwerk. Op maat voor uw proces door onze software developers.

Basecode Software en AI

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Prijzen


Basis

Doe het zelf

€ 3,75
/ maand

Be basic
Premium

Met een beetje hulp

€ 45
/ maand

Get Premium
Ultimate

Met veel hulp

€ 170
/ maand

Get Ultimate
Partner

Doe het samen

Maatwerk
/ maand

Be Partner
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.