Blogs en landingspagina's

Zichtbaarheid en vindbaarheid SEO voor MKB

Fleximaal.com Meer klanten, beter online en krachtiger ondernemen.

Om ervoor te zorgen dat je eigen website goed gevonden wordt via Google, zijn er verschillende strategieën die je kunt toepassen. Met Fleximaal wordt het maken van blogs en landingspagina's heel eenvoudig. Dankzij de slimme aanpak en techniek is het bijna onmogelijk om fouten te maken. Mocht je toch een foutje maken, dan helpen wij je met tips op weg totdat je zoekmachineoptimalisatie (SEO) volledig onder de knie hebt.

Wat je leert op Fleximaal met je blogs, heeft hetzelfde effect op je eigen website. De technieken en methodieken die je op Fleximaal leert, kun je gebruiken om je eigen website te verbeteren. Bovendien mag je vanaf het Fleximaal-platform naar je eigen website linken. Het linken naar je eigen website en eigen artikelen op je website noemen we backlinks. Je kunt op je blogs vrijelijk backlinken naar je eigen content. Sterker nog, het is ingebouwd in het systeem! Zo werk je onbewust aan een goede zichtbaarheid op het platform met tienduizenden zakelijke bezoekers per maand. En daarbovenop word je steeds beter gevonden binnen Google.

Blogs en landingspagina's

Via blogs vestig je de aandacht op bepaalde producten en diensten door erover te vertellen. Het is belangrijk te begrijpen dat binnen marketing moet worden gewerkt aan "Know, Like & Trust" (kennen, mogen en vertrouwen). Men moet iemand kennen, iemand mogen en iemand vertrouwen om tot interactie over te gaan. Via blogs werk je aan het kennen en mogen van mensen. Vertrouwen ontstaat door de inhoud van je blogs, waarin je laat zien dat je ergens goed in bent of een unieke aanpak hebt. Vertrouwen ontstaat geleidelijk; daarom is het belangrijk om eerst drempels weg te nemen. Met Fleximaal kun je spelelementen (gamificatie) toevoegen aan je blog, waardoor je blog een landingspagina wordt. Bezoekers nemen dan sneller contact op.

Je eigen website in de spotlights met Fleximaal Community

Google en andere zoekmachines komen van tijd tot tijd langs op je eigen website. Voor de gemiddelde website gebeurt dit waarschijnlijk eens per 6 weken. Als er binnen deze periode geen nieuwe content op je website staat, verliest Google geleidelijk interesse. Het is dus belangrijk om regelmatig updates op je website te hebben. Websites met veel nieuwsberichten worden vaker door Google bezocht. Denk bijvoorbeeld aan een krant die dagelijks nieuws publiceert; daar is Google snel bij.

De inhoud die op je pagina staat wordt door Google ingelezen en geinventariseerd. Dit proces wordt "indexeren" genoemd. Je kunt aan Google aangeven welk deel van de inhoud voor jou belangrijk is. Dit doe je via de koppen op je pagina, vergelijkbaar met de koppen in een krant. Door gebruik te maken van verschillende kopgroottes zal je de nadruk leggen op bepaalde woorden of woordcombinaties. Op deze manier geef je actief aan Google aan wat het belang is van deze zoekwoorden. Door de juiste zoekwoorden te kiezen, zal je beter gevonden worden in zoekmachines. Fleximaal Community helpt je om de juiste woorden op de juiste manier in de koppen te gebruiken.

Daarnaast gebruikt Google bepaalde inhoud om de "advertentie" te maken in de resultatenlijst. Deze resultatenlijst heeft een kopregel en een subregel. Ook deze inhoud kun je actief aanleveren aan Google. Als gebruiker merk je hier niets van, omdat het al in de structuur van de Fleximaal software is ingebouwd. Hierdoor kun je eigenlijk geen fouten maken, maar er is altijd ruimte voor optimalisatie! Door voortdurend kleine verbeteringen voor te stellen, scherp je je SEO gaandeweg steeds verder aan. Dit zal je meteen merken in de resultaten.

Op deze manier leer je bezoekers verleiden om op jouw link te klikken in de zoekresultaten van Google en zullen er meer bezoekers op je pagina terechtkomen. Door gebruik te maken van spelvormen neem je drempels weg en kom je in contact met de bezoeker. Dit resulteert in meer interactie, meer klanten en verbeter je online aanwezigheid.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Software Development I3C Basecode Breda
uitgelicht
Basecode

Software onwikkeling sneller en goedkoper door modulair maatwerk. Op maat voor uw proces door onze software developers.

Basecode Software en AI

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Prijzen


Basis

Doe het zelf

€ 3,75
/ maand

Be basic
Premium

Met een beetje hulp

€ 45
/ maand

Get Premium
Ultimate

Met veel hulp

€ 170
/ maand

Get Ultimate
Partner

Doe het samen

Maatwerk
/ maand

Be Partner
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.