TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Waarom zou je naast Wordpress nog een nieuw CMS ontwikkelen?

Je website draait op Wordpress, toch? Wordpress is bijna logisch en veel mensen kunnen er mee werken.

Een publicatie van: ing Robin Louwerse

Ermee kunnen werken mag natuurlijk geen uitgangspunt zijn om te stoppen met ontwikkelen. Want als ik doorvraag bij bedrijven die een Wordpress website hebben, zie ik de paniek in de ogen.

Wat is een CMS en wat moet je ermee?

CMS staat voor Content Management System. Je kunt er zelf de inhoud van je website mee beheren. De teksten en afbeeldingen die je op je website wilt gebruiken, en de formulieren die je wilt kunnen aanmaken en ga zo maar door, zijn allemaal functionaliteiten van een CMS. En een CMS moet zo simpel mogelijk te begrijpen zijn, en eenvoudig te bedienen.

Zelf een Wordpress website maken

Veel startende bedrijven beginnen met zelf een Wordpress website te maken. En eerlijk gezegd, dat gaat vaak best aardig. Maar dan! Je moet tenslotte ook zichtbaar en vindbaar zijn. Gelukkig is er een plugin Yoast die je aardig op weg helpt met je Wordpress SEO. Begrijp je het dan ook? De meeste website eigenaren geven aan dat zij de Wordpress website liever uit handen geven.

Alternatieven voor Wordpress

Zijn er dan geen alternatieven voor Wordpress? Jazeker wel. Met de Wix AI ondersteuning maak je zelf in no-time een vette website. Maar waarom doet niet iedereen dat dan?

Koppelingen met derde partijen

Wix laat zich niet koppelen met niet marktconforme derde partij api's. Is dat belangrijk? Nou, je wilt toch ook graag je blogsysteem of nieuwssysteem automatisch gekoppeld. Met Wix is dat heel beperkt. En zeker als je zelf wilt bepalen hoe dat eruit komt te zien.

Met Wordpress gaat dat beter omdat met Wordpress zogenaamde maatwerk PHP kan worden geschreven. Wat watte? PHP? PHP is de taal waar heel veel webservers mee om kunnen gaan. Wordpress zelf is ook in PHP geschreven, dus iets toevoegen is relatief eenvoudig.

Waarom dan toch nog een nieuw CMS? Heel eenvoudig. Het principe van Wordpress is dat je voor alles een plugin kunt gebruiken. En van al die plugins wordt je website niet veel sneller. En het is steeds moeilijker te beheren. En dan nog die innovaties die je volgens de Wordpress manier moet schrijven.

Fleximaal CMS

Een CMS moet zo simpel mogelijk te begrijpen zijn, en eenvoudig te bedienen. En daar vinden we bij Wordpress nog wat te halen. Daarom hebben wij zelf een CMS geschreven dat aansluit bij het DNA van de Fleximaal Community beheer software. Eenvoudig te bedienen en eenvoudig uit te breiden en te koppelen.

Met het Fleximaal CMS beheer je je website sneller en veiliger. Je hebt zelf veel meer controle op je SEO en de koppeling met derde partijen is ook nog eens veel eenvoudiger.

Het beheren van je funnels is eenvoudiger, je hebt zelf een nieuwsbrief module en je kunt reacties indelen in groepen (funnels) die je afzonderlijk nogmaals kunt benaderen via andere media (omnichannel).

Was dat dan de hoofdreden? Nee, het Fleximaal CMS is geschreven met de mogelijkheid om dynamische content toe te voegen. Dynamische content past de inhoud van de website aan aan de link die naar we website wijst. Daarmee kan je veel beter sturen op je Google vindbaarheid en waardering, zonder dat je de content drie hoog achter op je blogpagina's moet zetten. Je hebt veel meer controle over je content en dat maakt je marketing een stuk eenvoudiger.

Het Fleximaal CMS gebruik je om razendsnel een mooie maatwerk website te maken, deze via maatwerk PHP te koppelen met derde partij software en api's. Je hebt dan goedkoop een super website.

Wil je meer als marketing vertegenwoordiger? Dan kan dat ook eenvoudig. Je voegt dynamische en conditionele inhoud toe aan je standaard pagina's en verwijst daarnaar met een weblink die de content van je pagina aanpast aan de vraag. Dit werkt super voor je Google en conversie.

Meer weten? Kijk naar onze aanbiedingen. Je hebt al een website vanaf 170 euro per maand. Dan hoef je niet al je geld in 1 keer uit te geven. Staat je website eenmaal dan richten wij je SEO voor je in. En is beide de website en de SEO goed, dan richten we onze inspanning op het verbeteren van de conversie, data marketing en groeiversnellen. Wacht dus niet langer en neem contact op via het formulier hieronder. Of bel me direct op het nummer in de contact gegevens!


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Software Development I3C Basecode Breda
uitgelicht
Basecode

Software onwikkeling sneller en goedkoper door modulair maatwerk. Op maat voor uw proces door onze software developers.

Basecode Software en AI

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Werken bij dit bedrijf

Front-end developer

Jij bent die gedreven CMD-er met HBO opleiding en gedegen kennis van HTML, CSS en Javascript/Typescript

NL
20
HBO+

Back-end developer

Jij bent die gedreven PHP programmeur met HBO opleiding en gedegen kennis van complexe arrays, PHP, JSON, SQL, XML, XBRL. Je kunt coden als de beste en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

NL
40
HBO+

Wordpress website Breda

Wordpress website Tilburg

Wordpress website Rotterdam

SEO Breda

SEO Tilburg

SEO Rotterdam

Goedkope website Breda

Goedkope website Tilburg

Goedkope website Rotterdam

Een CMS zoals Wordpress beheert je website

Via een inhoudbeheersysteem beheer je de inhoud van je website. Dat noemen we CMS en een bekend CMS is Wordpress. Er zijn ook alternatieven, denk aan Joomla, Magento of Wix.

Kennisplatform Fleximaal.com

Wordpress website SEO Snel, goedkoop, vindbaar goedkoop Snel vindbaar Goedkope website Google, vindbaarheid, SEO optimalisatie SEO optimalisatie vindbaarheid Google Wordpress, CMS, website CMS website Wordpress
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.